NRC Group vähensi päästöjään 13 % vuonna 2021

Missiomme mukaisesti luomme ihmisiä ja yhteiskuntaa liikuttavaa infraa, joka ylittää odotukset niin tänään kuin huomennakin. Jatkamme kestävän kasvun strategian toteuttamista edistäen ilmastoystävällisiä ratkaisuja ja tekemällä proaktiivisesti töitä toimialan päästöjen nollaamiseksi. Kasvavat vaatimukset yhä kestävämmän ja toimivamman kaupunkiympäristön rakentamiseksi ja ylläpitämiseksi tarjoavat NRC Groupille monipuolisia mahdollisuuksia myös tulevaisuudessa.

Jaa:

Julkaisimme tänään vastuullisuusraporttimme, jossa kerromme sidosryhmillemme merkittävien vastuullisuusteemojen käsittelystä ja saavutuksista vuonna 2021. Raportti on GRI-standardien mukaisesti laadittu ja ulkopuolisen tahon tarkastama.

”Haluamme kasvaa kestävästi. Asettamalla vastuullisuustavoitteita ja julkistamalla onnistumisemme näissä läpinäkyvästi pyrimme osoittamaan edistymistämme uskottavasti. Vähensimme viime vuonna päästöjämme noin 13 % ja tavoitteemme on jatkaa vähintään 10 %:n vähennystasolla seuraavat kymmenen vuotta. Olen ylpeä pohjoismaisesta organisaatiostamme, joka pyrkii jatkuvasti löytämään uusia kestäviä ratkaisuja asiakkaillemme”, sanoo NRC Group -konsernin toimitusjohtaja Henning Olsen.

Rakennamme vastuullista ja kestävää infrastruktuuria. Suurin osa hankkeistamme on suunniteltu tehostamaan liikennettä ja vähentämään siitä aiheutuvia hiilidioksidipäästöjä. Ilmastotavoitteiden saavuttamiseksi etsimme jatkuvasti sopivia keinoja ja panostamme osaamisen kehittämiseen organisaatiossamme.

Tärkein yksittäinen asia tavoitteiden saavuttamiseksi on henkilöstön potentiaalin keskittäminen vastuullisuusajatteluun. Lanseerasimme vuonna 2021 koko henkilöstöllemme suunnatun vastuullisuuskoulutuksen, jonka tavoitteena on lisätä työntekijöiden vastuullisuusymmärrystä ja -osaamista sekä innostaa henkilöstöä löytämään vastuullisempia ratkaisuja arjessa. Yli 60 % kaikista Norjan, Ruotsin ja Suomen noin 2000 työntekijästämme on suorittanut koulutuksen.

Tutustu vastuullisuusraporttiimme (englanniksi)