Yli 160 vuoden kokemuksella

Rautatierakentaminen

Panostamme toiminnassamme turvalliseen ja häiriöttömään rakentamiseen sujuvan junaliikenteen ehdoilla.


Tarjoamme

Palvelumme rautatierakentamiseen

laajojen radanrakennusprojektien johtaminen ja toteuttaminenradan päällysrakennetyötradan alusrakenne-, silta- ja asemajärjestelytyöt
Tarjoamme

Sähkörakentamisen ammattilainen

Olemme Suomen johtava rautateiden liikenteenohjausjärjestelmien toimittaja ja asentaja. Erikoisosaamisemme on relepohjaisten rautateiden liikenteenohjausjärjestelmien suunnittelu-, rakentamis- ja käyttöönottotyöt.

Moderni kalustomme ja ammattitaitoinen henkilöstömme takaavat laadukkaat sähkö- ja liikenteenohjausjärjestelmien rakentamisen palvelut infra-alan hankkeisiin.

Monipuolisia rakentamisen palveluita projektin alusta loppuun

Projektinjohto- ja allianssiosaaminen: Meillä on kattava kokemus alliansseissa toimimisesta ja olemme niissä haluttu kumppani. Erilaisten toimintojen yhteensovittaminen on ratkaisevassa asemassa projektin onnistumisessa.Sillanrakentamisen erityisosaamista: Rakennamme ratasillat ja rautateiden alikulut junaliikenteen ehdoilla, sillä käytössämme on moderni sillansiirtokalusto.Vuokrattavat apusillat: Apusilta on tilapäinen terässilta, joka kestää juna- ja tieliikenteen kuormat. Vuokraamme 14 metrin ja 20 metrin apusiltakalustoja.

Aina valmiina radalle

Tarjoamme maanrakennuspalveluita: Rakennamme myös maa- ja vesirakenteita, teitä, katuja, liikennealueita ja meluesteitä sekä teemme kunnallisteknisiä töitä. Maarakennuskoneemme on varustettu koneohjausjärjestelmillä.Takaamme radanrakentamisen turvallisuuden: Junaturvallisuustehtäviin kuuluvat mm. ratatyöstä sopiminen ja ratatöiden kirjaaminen. Ratatyömaan turvallisuuspalveluihin kuuluvat mm. turvamiestehtävät ja ratatyövastaavan tehtävät.Jännitekatkot, työnaikaiset ratajohdon siirrot ja maadoitukset: Palveluihimme kuuluvat myös jännitekatkot, maadoitukset sekä työnaikaiset ratajohdon siirrot.

Sähkörakentamisen palvelut

ohjaus- ja turvalaitteiden rakentaminenrautateiden sähkörata- ja vahvavirtajärjestelmien sekä syöttöasemien rakentaminensuomen kantaverkon sähköasemien muutos- ja uudisrakentaminentieliikenteen turvallisuutta parantavien telematiikkajärjestelmien rakentaminen ja ylläpito.

Rautatierakentaminen

Lisätietoja

Pasi Kiiski

Rakennuspäällikkö, ratarakentaminen

Sami Korhonen

Divisioonajohtaja, Rautatierakentaminen

Vesa Taam

Rakennuspäällikkö, sähkörakentaminen

Tarjouspyynnöt

Tarjouspyynnöt