Materiaalipalvelut

Olemme Suomen johtava toimija rautatiemateriaalien saralla. Materiaalipalvelumme kattavat rautatiemateriaalien hankinnan, varastoinnin ja ratapölkkyjen kyllästyksen. Vankka kokemuksemme ja syvä ymmärryksemme rautateistä näkyy myös materiaalipalvelujemme asiantuntemuksessa.

Rautateiden erikoismateriaalit

Hankinta- ja varastointipalvelut

Rautatiemateriaalin hankintaan erikoistuneet ostajamme ostavat rataverkolle hyväksyttyä materiaalia. Valikoimamme kattaa kaikki rataverkon tekniikkalajit. Hoidamme rautatiemateriaalien hankinnan, varastoinnin ja toimitukset keskitetysti. Keskeisellä paikalla Tampereella sijaitseva moderni ja tehokas logistiikkakeskuksemme mahdollistaa materiaalien, laitteiden ja varaosien nopean toimituksen eri puolille rataverkkoa.

Materiaalipalveluiden yhteystiedot:

Materiaalipalvelut

Materiaalipalvelut asiakaspalvelu

Minna Viiri

Hankintapäällikkö

Santtu Karvinen

Kategoriavastaava, päällysrakenne

Markku Soisalo

Kategoriavastaava, sähkörakentaminen ja turvalaitteet

Tarjouspyynnöt

Tarjouspyynnöt

Kyllästämöpalvelut

Kyllästämömme päätuote on kyllästetty puuratapölkky. Valmistamme pölkyt asennusvalmiiksi asiakkaan toivomusten mukaisesti. Perusratapölkyn lisäksi kyllästämöllä valmistetaan vaihde- ja siltapölkkyjä. Kyllästämme tilauksesta myös asiakkaan omia tuotteita, kuten sähkö- ja lennätinpylväitä sekä liimapalkkeja. Kyllästämöllämme on NTR-laatuleimausoikeus.

Kyllästämön yhteystiedot:

Pasi Humalamäki

Tuotantopäällikkö, Haapamäen kyllästämö

Materiaalit

Lisätietoja

Katariina Nilsson

Materiaalit-divisioonan johtaja