Nopeasti ja luotettavasti

Rautateiden erityismateriaalit

Kattava valikoimamme ja asiantunteva palvelumme rautateiden erityismateriaaleista takaa sujuvat materiaalitoimitukset ratarakentamisen ja -kunnossapidon projekteille. Tarjoamme kaikki rautateiden erityismateriaalit yhdestä paikasta, nopeasti ja luotettavasti.

Rautateiden eritysmateriaalit - luotettavasti ja asiantuntevasti

Ratakiskot ja kiskotarvikkeet

Kaikki tarvikkeet ja materiaalit kiskojen asennukseen, kuten urakiskot, laippaurakumit, ratakisko 54E1, eristysjatkos, sidekiskot ja sidekiskopuristimet sekä pandrol-eristimet.

Raidetarvikkeet

Tarvikkeet raiteiden asennukseen ja korjaukseen: raide- ja sideruuvit, aluslevyt- ja laatat, kiinnitysjouset ja jousirenkaat sekä ratanaulat.

Kiskohitsaustarvikkeet

Kiskojen hitsauksessa tarvittavat materiaalit ja tarvikkeet, kuten hitsausannokset, valumuotit, kesto- ja kertakäyttöupokkaat (Plötz ja Eurotiegel), hitsauspuikot ja -tikut ja tiivistyshiekka.

Turvalaitetarvikkeet

Monipuoliset tarvikkeet ja laitteet ratojen turvallisuuteen, kuten lukot, auraussuojat, merkit, baliisit, koodaimet, liittimet, erotusmuuntajat, mittarit, kytkentäkotelot, ohjauskaapelit, mastot, tangot ja opastinlamput.

Sähköratamateriaalit

Sähköratojen rakentamiseen ja kunnossapitoon; johtimet, eristimet, imu- ja vaihteenlämmitysmuuntajat, kaapelit, kannattimet, pidikkeet ja ohjaimet.

Vaihteen osat ja vaihdetarvikkeet

Vaihteiden asentamiseen ja kunnossapitoon; vaihteenkääntölaitteet -ja varaosat, lämpösauvat, lumisuojat, kielet, risteykset ja kielisovitukset.

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Minna Viiri

Hankintapäällikkö

Santtu Karvinen

Kategoriapäällikkö, päällysrakenne

Jouni Haimila

Kategoriapäällikkö, turvalaite- ja sähköratamateriaalit

Ari Vepsäläinen

Kategoriapäällikkö, sepelit ja vaihteiden osat

Materiaalipalvelut

Materiaalipalvelut asiakaspalvelu