Tulevaisuus on raiteilla

Me rakennamme ja ylläpidämme huomisen infraa.

0

työntekijää 2022

0milj. €

Liikevaihto 2022

0%

Vähemmän kasvihuonekaasupäästöjä vuoteen 2025 mennessä

Pohjoismaiden johtava raideinfra-alan yritys

Rakennamme ja kunnossapidämme kestävää infraa. Tarjoamme asiakkaillemme kaiken, mitä raideinfran rakentamisessa tarvitaan aina materiaaleista kunnossapitoon. Olemme johtava raideinfra-alan toimija Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa.

Meillä on syvällinen ymmärrys alamme mahdollisuuksista, haasteista ja Pohjoismaiden tarpeista. Yrittäjähenkisyys on yksi arvoistamme ja avain kestävien tavoitteidemme saavuttamiseen.

2011160 vuoden kokemus radalta

Olemme rakentaneet ja kunnossapitäneet rautateitä Suomessa yli 160 vuotta

Rauta- ja raitiotiet ovat toimintaympäristömme. Olemme tottuneet työskentelemään junaliikenteen alaisilla radoilla, ratapihoilla ja kaupunkiympäristöissä. Pitkä kokemus ja syvä asiantuntemus rautateiltä on perusta tälle ydinosaamisellemme.

201410 kasvun vuotta

Kasvutarina alkaa

NRC Group kasvaa voimakkaasti ostamalla 14 yritystä vuoteen 2019 mennessä. Kasvu mahdollistaa kattavan palveluvalikoiman raiteille pohjoismaisesti.

201510 kasvun vuotta

Listauduimme pörssiin

Olemme listautuneet Oslon pörssiin. Vuonna 2015 laajensimme toimintamme myös Ruotsiin.

201910 Years of Growth

Johtavan aseman saavuttaminen

Laajensimme toimintamme Suomeen ostamalla VR Trackin ja kaupan myötä saavutimme johtavan aseman pohjoismaisilla raideinframarkkinoilla.

202010 kasvun vuotta

Uusi strategia

Julkaisimme uuden strategian, jossa keskitymme kannattavaan kasvuun kehittämällä toimintamallejamme ja hyödyntämällä johtavaa asemaamme ja vahvaa markkinatilannetta.

202210 kasvun vuotta

Pohjoismainen raideinfra-alan edelläkävijä

Vuosikymmenen kasvun jälkeen olemme vakiinnuttaneet asemamme raideinfra-alan johtavaksi toimijaksi Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa. Jatkamme kasvupolullamme ja yhdistämme kaupunkeja ja ihmisiä tehokkaasti ja vastuullisesti.

Visio
Visio

Olemme tulevaisuuden infra-alan​​​​​​​halutuin yhteistyökumppani ja työnantaja.

Missio
Missio

Luomme ihmisiä ja yhteiskuntaa liikuttavaa infraa,​​​​​​​ joka ylittää odotukset niin tänään kuin huomennakin

Arvomme

Luotettava
Luotettava

Toimimme korkeimpien eettisten vaatimusten mukaan. Pidämme kiinni sovitusta, eli emme tingi aikataulusta, budjetista tai laadusta. Mielestämme lupaukset on tehty pidettäviksi.

Välittävä
Välittävä

Välitämme työntekijöidemme ja yhteistyökumppaneidemme turvallisuudesta. Huolehdimme sekä ihmisten että kestävän toiminnan kehittämisestä kohti tulevaisuutta.

Yrittäjähenkinen
Yrittäjähenkinen

Luomme infraa, emme byrokratiaa. Meitä ajaa eteenpäin vahva liiketoiminnallinen ajattelu ja jatkuva pyrkimyksemme löytää parhaat ratkaisut.

Tomorrow in the Making