Riikka Unhola aloittaa NRC Groupin Suomen maayhtiön talousjohtajana 1.6.2023

Riikka Unhola aloittaa 1.6.2023 NRC Groupin Suomen maayhtiön talousjohtajana (CFO) ja johtoryhmän jäsenenä, nykyisen talousjohtajamme Jouni Leivon siirtyessä omasta toiveestaan muihin tehtäviin talon sisällä.

Jaa:

”Tyytyväisenä toivotan Riikan tervetulleeksi uudeksi talousjohtajaksemme. Riikan kattava ja monipuolinen kokemus talouden eri osa-alueista vahvistavat erinomaisesti osaamistamme ja siten tukee meitä strategisten tavoitteidemme saavuttamisessa”, kommentoi NRC Groupin Suomen maayhtiön toimitusjohtaja Harri Lukkarinen.

Riikka siirtyy NRC Groupiin SYNLABilta, jossa hän on toiminut talousjohtajana ja vastannut myös keskitetystä hankinnasta ja HR-toiminnoista. Aikaisemmin Riikka on toiminut monipuolisissa kansainvälisissä talouden johto- ja kehitystehtävissä Cityconilla. Riikan vahva osaaminen ja monipuolinen kokemus taloushallinnon eri osa-alueista voimakkaasti kasvavassa liiketoiminnassa, tukevat erinomaisesti strategisia tavoitteitamme.

”Odotan innolla aloitustani NRC:llä, sillä koen, että yhtiö toimii mielenkiintoisella ja kasvavalla alalla. Suomen liiketoiminnot ovat vakaalla pohjalla ja maayhtiön kannattavuus on sekä alalla että konsernin sisällä huipputasolla. Rekrytointiprosessin aikana minulle muodostui NRC:stä mielikuva dynaamisena ja kehityshakuisena yhtiönä”, toteaa Riikka.