Vahva tekijä vihreässä energiainfrassa

Uusiutuvan energian palvelut

Rakennamme kestävää ja vihreää tulevaisuutta innovatiivisten energiainfraratkaisujemme kautta. Huippuluokan osaamisemme modernien sähköjärjestelmien parissa yhdistyy syvälliseen kokemukseen infrarakentamisesta, ympäristöystävällisten käytäntöjen edistämisestä ja tehokkaasta materiaalihallinnasta.

Vastuullisuus on toimintamme ytimessä - pyrimme vahvasti siihen, että jokainen projekti edistää sekä ympäristön hyvinvointia että asiakkaidemme tavoitteita. Tarjoamme tuuli- ja aurinkoenergiaprojektien, sähköasemien sekä energiavarastojen suunnittelun ja toteutuksen kokonaisvaltaisesti.

Hybridienergiapuistot

Yksi tehokas kokonaisuus

Hybridienergiapuisto yhdistää tuulivoiman, aurinkoenergian, sähköasemat, ja energiavarastot yhdeksi tehokkaaksi kokonaisuudeksi. Hybridipuisto tarjoaa joustavan ja luotettavan tavan tuottaa puhdasta energiaa, sillä ne hyödyntävät sekä tuulen että auringon voimaa. Energian säilytys varastoissa varmistaa, että sähköä on saatavilla jatkuvasti, myös silloin kun luonnonolosuhteet eivät ole optimaaliset energiantuotannolle. Tämä integroitu lähestymistapa edistää siirtymistä kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa, optimoi uusiutuvien energialähteiden käyttöä ja vähentää fossiilisten polttoaineiden tarvetta.

Hybridienergiapuistot edustavat ympäristöystävällisyyttä parhaimmillaan, sillä ne mahdollistavat maa-alueiden tehokkaamman hyödyntämisen. Yhdistämällä eri energiamuodot samalle alueelle, vähennämme tarvetta käyttää useita erillisiä sijoituskohteita, mikä säästää luontoa ja minimoi ekologisen jalanjälkemme.

Uusiutuvan energian tuotteet ja palvelut

Yhdessä kohti vihreää tulevaisuutta

Toimintamme ytimessä ovat innovointi, avoimuus ja ympäristön kunnioittaminen. Suunnittelemme ja toteutamme yhteistyössä asiakkaan kanssa vihreän energiainfran aikataulussa, budjetissa ja asiakkaalle arvoa luoden, ympäristö ja ihmiset huomioiden. Pyrimme vahvasti siihen, että jokainen projekti edistää sekä ympäristön hyvinvointia että asiakkaidemme tavoitteita.

Kauttamme asiakkaat saavat paitsi kehittyneitä ratkaisuja, myös läpinäkyvän katsauksen niiden toteutukseen. Pyrimme jatkuvaan parantamiseen, mikä tarkoittaa, että emme koskaan tyydy status quoon – me kehitämme jatkuvasti uusia, parempia tapoja toimia. Avoimuus ja rehellisyys ovat meille itsestäänselvyyksiä, ja uskomme vahvasti, että läpinäkyvyys johtaa parempaan yhteistyöhön ja lopputuloksiin.

Miksi valita meidät?
• Noin 300 sähköalan ammattilaista, asentajia, työnjohtajia ja suunnittelijoita
• Sähkötekninen osaaminen maamme kärkitasoa
• Vahvavirta osaaminen pohjoismaista huippuluokkaa
• Vahva kokemus haastavista infrahankkeista
• Modernin teknologian hyödyntäminen
• Luotettava, vakavarainen yritys

Ota yhteyttä

Jouni Happonen

Head of Construction, Civil

Jani Klemetti

Projektipäällikkö, Tuulivoima ja akkuvarastot

Lauri Länkelin

Kehitysinsinööri, Aurinkovoima

Jari Kivelä

Projektipäällikkö, Erikoisrakentaminen - energiateollisuuden rakennustekniset työt, padot ja energiavarastot

Tomi Mielityinen

Projektipäällikkö, Sähköasemat