NRC Group rakentaa kestävää infraa – vastuullisuusraportti vuodelta 2022 on julkaistu

Luomme ihmisiä ja yhteiskuntaa liikuttavaa infraa, joka ylittää odotukset niin tänään kuin huomennakin. Jatkamme kestävän kasvun strategian toteuttamista edistäen ilmastoystävällisiä ratkaisuja ja tekemällä systemaattisesti töitä toimialan päästöjen nollaamiseksi. Kasvavat vaatimukset kestävämmän ja toimivamman kaupunkiympäristön rakentamiseksi ja ylläpitämiseksi tarjoavat NRC Groupille monipuolisia mahdollisuuksia myös tulevina vuosina.

Jaa:

Olemme tänään julkaisseet vastuullisuusraporttimme, jossa kerromme tärkeimpien vastuullisuusteemoistamme ja saavutuksistamme niiden ympärillä vuonna 2022. Raportti on GRI-standardien mukaisesti laadittu ja ulkopuolisen tahon tarkastama.

”Meille on merkitystä sillä, miten rakennamme. Olemme sitoutuneet toimimaan turvallisesti, samalla kun kehitämme henkistä pääomaa ja suojelemme ympäristöä. Asettamalla tavoitteita ja kertomalla tuloksistamme läpinäkyvästi vastuullisuusraportissamme pyrimme osoittamaan edistymisemme vastuullisuuden teemoissa ja rakentamaan luottamusta sidosryhmiemme keskuudessa. Tavoitteemme on vähentää kasvihuonekaasupäästöjämme vähintään 30 % vuoteen 2025 mennessä ”, sanoo Henning Olsen, NRC Groupin toimitusjohtaja.

Rakennamme vastuullista ja kestävää infrastruktuuria kolmessa maassa 1960 työntekijän voimin. Suurin osa projekteistamme on suunniteltu sujuvoittamaan liikennettä ja vähentämään siitä aiheutuvia hiilidioksidipäästöjä. Ilmastotavoitteiden saavuttamiseksi etsimme jatkuvasti meille sopivia keinoja vähentää päästöjämme.

Toiminnassamme syntyy jätettä ja etsimme sille aktiivisesti uudelleenkäyttö- ja kierrätysvaihtoehtoja. Olemme asettaneet kierrätysastetavoitteeksemme vähintään 70 % ja jatkamme jätteettömyyden tavoitteemme saavuttamista. Vuonna 2022 toiminnastamme syntyi jätettä yhteensä 82 983 tonnia (2021: 203 860 tonnia), kierrätysaste 94 % (2021: 96 %).

Panostamme merkittävästi henkilöstömme osaamisen kehittämiseen. Henkilöstömme kehittäminen tulevaisuutta varten on keskeinen osa lähestymistapaamme kestävään kehitykseen. Yli 80 % (2021 noin 60 %) työntekijöistämme on nyt suorittanut vastuullisuuskoulutuksen, joka rakentaa yhtenäistä ymmärrystä kestävän kehityksen periaatteista koko liiketoiminnassa.

Tutustu vastuullisuusraporttiimme (englanniksi)