Rakennamme kestävää tulevaisuutta vastuullisesti - Vastuullisuusraportti vuodelta 2023 on julkaistu

Rakennamme pitkäaikaista ja vähänhiilistä infraa. Sillä, miten me rakennamme, on merkitystä sekä meille että ympäristöllemme. Työskentelemme jatkuvasti vähentääksemme päästöjä, kierrättääksemme ja käyttääksemme materiaaleja uudelleen.

Jaa:

Olemme tänään julkaisseet vastuullisuusraporttimme, jossa kerromme tärkeimpien vastuullisuusteemoistamme ja saavutuksistamme niiden ympärillä vuonna 2023. Raportti on GRI-standardien mukaisesti laadittu ja ulkopuolisen tahon tarkastama.

Meille on merkitystä sillä, miten rakennamme. Olemme sitoutuneet toimimaan turvallisesti, samalla kun kehitämme henkistä pääomaa ja suojelemme ympäristöä. Asettamalla tavoitteita ja kertomalla tuloksistamme läpinäkyvästi vastuullisuusraportissamme pyrimme osoittamaan edistymisemme vastuullisuuden teemoissa ja rakentamaan luottamusta sidosryhmiemme keskuudessa. Tavoitteemme on vähentää kasvihuonekaasupäästöjämme vähintään 30 % vuoteen 2025 mennessä.

Toiminnassamme syntyy jätettä ja etsimme sille aktiivisesti uudelleenkäyttö- ja kierrätysvaihtoehtoja. Olemme asettaneet kierrätysastetavoitteeksemme vähintään 70 % ja jatkamme jätteettömyyden tavoitteemme saavuttamista. Vuonna 2023 toiminnastamme syntyi jätettä yhteensä 75 711 tonnia (2022: 82 983 tonnia) ja kierrätysaste oli 89 % (2022: 94 %).

Koulutamme ja kehitämme henkilöstöämme

Ympäristötavoitteisiin pääseminen vaatii onnistumista myös sosiaalisissa ja eettisissä päämäärissämme. Henkilöstömme kehittäminen tulevaisuutta varten on keskeinen osa lähestymistapaamme kestävään kehitykseen. Yli 95 % (2021: 81 %) työntekijöistämme on nyt suorittanut vastuullisuuskoulutuksen, joka rakentaa yhtenäistä ymmärrystä kestävän kehityksen periaatteista koko liiketoiminnassa.

Lue lisää
Tutustu englanninkieliseen raporttiin