Reetta Tuomi aloittaa NRC Groupin Suomen maayhtiön henkilöstöjohtajana elokuussa

Reetta Tuomi on valittu NRC Groupin Suomen maayhtiön henkilöstöjohtajaksi (VP, People and Culture) ja johtoryhmän jäseneksi 12.8.2024 alkaen, nykyisen henkilöstöjohtajamme Monna Huvilinnan siirtyessä uusiin tehtäviin talon ulkopuolelle.

Jaa:
Kuva: A-lehdet

Reetta siirtyy NRC Groupiin A-lehdiltä, jossa hän on toiminut henkilöstöjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä, vastaten HR-toiminnoista kokonaisuutena. Aikaisemmin Reetta on toiminut monipuolisissa HR:n johto- ja kehitystehtävissä rakennusalalla YIT:llä ja Lemminkäisellä.

”Uskon Reetan vahvan ja monipuolisen HR-osaamisen ja positiivisen energian olevan avainroolissa uuden, pian julkaistavan, strategiamme toteutumisessa”, toteaa Suomen maayhtiön toimitusjohtaja Harri Lukkarinen tyytyväisenä. ”Reetan kokemus muutosjohtamisesta toimialallamme täydentää hienosti osaamistamme”, jatkaa Harri.

”Odotan innolla uuden tehtäväni aloittamista NRC Groupissa ja sitä, että pääsen tutustumaan yhtiöön ja koko henkilöstöön. Rekrytointiprosessin aikana minulle syntyi yhtiöstä erittäin positiivinen mielikuva. Minua inspiroi se, että NRC Groupissa panostetaan mittavasti henkilöstön kehittämiseen ja työtyytyväisyyteen, joiden avulla rakennetaan vastuullisempaa työelämää. Henkilöstöjohtajan roolissa haluan tukea johtoa, esihenkilöitä ja kaikkia työntekijöitä toimenpiteissä, joiden avulla luodaan yhdessä entistä kyvykkäämpi organisaatio ja yrityskulttuuri, jossa työntekijät viihtyvät”, kertoo Reetta.