Pauliina Pykälä NRC Groupin uudeksi Brändi- ja viestintäjohtajaksi 1.5.2022 alkaen

Pauliina Pykälä aloittaa 1.5.2022 NRC Groupin Suomen maayhtiön brändi- ja viestintäjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Pauliinan vahva osaaminen yritysviestinnästä, muutosjohtamisesta ja brändin hallinnasta rakennusalalla tukevat erinomaisesti strategisia tavoitteitamme.

Jaa:

Pauliina aloitti NRC Groupin viestintä- ja markkinointitiimissä vuoden 2021 alussa tehtäväalueenaan monipuoliset viestinnän ja markkinoinnin tehtävät, painottuen ulkoiseen viestintään ja työnantajamielikuvaan. Aikaisemmin Pauliina on vastannut sisäisestä ja ulkoisesta yritysviestinnästä, muutosviestinnästä, markkinoinnista ja brändin hallinnasta eri rakennusalan yhtiöissä.

”Olen iloinen mahdollisuudesta jatkaa entistä keskeisemmässä roolissa NRC Groupin matkalla alan halutuimmaksi kumppaniksi ja työnantajaksi. Erityisen innoissani olen mielenkiintoisista projekteistamme, jotka luovat ympäristöystävällisempiä tapoja liikkua ja asiantuntevista ammattilaisistamme ympäri Suomen”, kertoo Pauliina.

”Toivotan Pauliinan lämpimästi tervetulleeksi uuteen rooliinsa ja johtoryhmämme jäseneksi. Pauliinan monipuolinen osaaminen ja kokemus alalta sopivat tarpeisiimme erinomaisesti ja hän tulee olemaan tärkeässä roolissa strategisten tavoitteidemme toteuttamisessa”, kommentoi NRC Groupin Suomen maayhtiön toimitusjohtaja Harri Lukkarinen.