Jouni Leivo aloittaa NRC Groupin talousjohtajana 1.12.2021

Jouni Leivo aloittaa 1.12.2021 NRC Groupin Suomen maayhtiön talousjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Jounin vahva osaaminen talousprosessien kehittämisestä ja kokemus infra-alalta tukevat erinomaisesti strategisia tavoitteitamme.

Jaa:

Jouni on toiminut NRC Groupin Financial Controllerina 26.4.2021 alkaen ja vastannut yhtiötason talousraportoinnista, talouden prosesseista ja ohjeistuksesta sekä töiden koordinaatiosta ulkopuolisten kumppaneidemme kanssa. Aikaisemmin Jouni on työskennellyt NCC Industryllä talousraportointi- ja liiketoiminnan kehitystehtävissä mm. kiviaines- ja asfalttiliiketoiminnoissa.

”On hienoa päästä uudessa roolissa tukemaan NRC Groupin matkaa huomisen raideinfran rakentajana. Alan erittäin mielenkiintoiset tulevaisuudennäkymät sekä NRC Groupin ammattitaitoinen joukkue ja arvot innostavat minua tehtävässäni” toteaa Leivo.

”Jounin osaaminen ja asiantuntemus sopivat tarpeisiimme erinomaisesti, sillä hän tulee olemaan tärkeässä roolissa talousprosessiemme edelleen kehittämisessä sekä strategiatavoitteidemme saavuttamisen varmistamisessa”, kommentoi NRC Groupin Suomen maayhtiön toimitusjohtaja Harri Lukkarinen tyytyväisenä.