Aloitamme Oulun, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun liikennevalojen kunnossapitäjänä 1.7.2023

NRC Group on solminut kunnossapitosopimuksen Fintraffic Tie Oy:n sekä Oulun, Raahen, Kajaanin, Kuhmon, Kuusamon ja Ylivieskan kaupunkien sekä Kempeleen kunnan liikennevalojen kunnossapidosta 1.7.2023 – 30.6.2026 väliseksi ajaksi. Palvelusopimukseen liittyy kahden vuoden optio. Sopimuksen arvo noin 4,8 miljoonaa euroa.

Jaa:

Palvelusopimukseen kuuluu 250:n liikennevaloristeyksen ylläpito Oulun, Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan alueella. Lisäksi sopimukseen kuuluu Oulun kaupungin telematiikkajärjestelmien ylläpito, joka sisältää pysäköinninohjauksen opasteet, sähköiset tapahtumaopasteet, liikenteenlaskentajärjestelmän, yleisten alueiden valvonta- ja liikennekamerajärjestelmän sekä muutaman liikenteen automaattivalvontapisteen ylläpidon.

– Toimimattomat liikennevalot haittaavat liikennettä ja aiheuttavat usein myös onnettomuusvaaran. Tätä ennalta ehkäisemme ennakoivan huollon ja nopean viankorjauksen avulla, toteaa NRC Groupin projektipäällikkö Jouko Piri.

Liikennevalo- ja telematiikkalaitteille tehdään huoltoja, viankorjausta ja saneerauksia. Toimivat liikennevalot parantavat liikenteen turvallisuutta ja sujuvuutta.