Opiskelijat ja vastavalmistuneet

Kasva kanssamme monipuoliseksi infra-alan asiantuntijaksi

Tarjoamme opiskelijoille sekä vastavalmistuneille monenlaisia mahdollisuuksia alan kiinnostavimmilla projekteilla ympäri Suomen. Palkkaamme vuosittain kymmeniä opiskelijoita oppimaan rautaisilta ammattilaisiltamme ja samalla tuomaan meille uusia ideoita ja ajatuksia.

Miksi kannattaa tulla meille töihin?

1. Ammattilaisten opissa
Aiempaa kokemusta raiteilta ei tarvita, koska perehdytämme kaikki työntekijämme ratamaailmaan perusteellisesti. Vastaamme myös ratatyössä vaadittavien koulutusten järjestämisestä.

2. Mielekäs ja merkityksellinen työ

Työllistyt mielenkiintoisille projekteille, jotka muokkaavat ihmisten liikkumista ja olet mukana luomassa kestävää, ympäristöystävällistä infraa. Pääset alusta lähtien tarttumaan käytännön töihin.

3. Tulevaisuuden mahdollisuudet

NRC Group on yksi Suomen suurimmista radanrakentajista ja raideinfran kunnossapitäjistä. Raideinfra on tulevaisuuden ala, jolle tarvitaan uusia osaajia. Useat kesätyöntekijämme jatkavat meillä myös kesän jälkeen.

Tutustu mahdollisuuksiimme

Harjoittelu NRC Groupilla

Kiinnostaako infra-ala? Haluaisitko suorittaa harjoittelusi mielenkiintoisilla projekteilla luomassa parempaa huomista? Otamme vuosittain motivoituneita ja oma-aloitteisia opiskelijoita tutustumaan työelämään ympäri Suomea. Palkkaamme niin ammattiin opiskelevia kuin korkeakouluharjoittelijoitakin. Tarjoamme paikkoja pääasiassa teknisten alojen opiskelijoille ja edellytämme pääsääntöisesti 18 vuoden ikää. Haluamme saada riveihimme infra-alan parhaat tyypit, joten usein harjoittelun jatkoksi on luvassa pidempikin työsopimus.

Kesätyö NRC Groupilla

Haluaisitko työskennellä kesän ajan mielenkiintoisilla projekteilla paremman huomisen puolesta? Palkkaamme joka kesä kymmeniä kesätyöntekijöitä oppimaan alan parhaimmistolta monenlaisille projekteillemme. Meillä on hommia kaikissa opintojen vaiheessa oleville. Kesätyöntekijämme työskentelevät erilaisissa rakennus- ja sähköalan sekä kunnossapidon tehtävissä. Kesätyöhakumme alkaa aina jo edeltävän vuoden puolella, joten ole ajoissa liikkeellä ja kurkkaa avoimet paikkamme!

Lue lisää

Opinnäytetyöt NRC Groupilla

Uudet ideat ja ajatukset ovat meille aina tervetulleita! Siksi tarjoamme opiskelijoille mahdollisuuksia diplomi- ja opinnäytetöiden tekemiseen osana kiinnostavia projektejamme. Vuosittain meillä tehdäänkin kymmeniä opinnäytetöitä. Voit joko tarjota meille keksimääsi ideaa opinnäytteen aiheeksi tai voimme miettiä yhdessä sinulle sopivan aiheen käynnissä olevalta projektiltamme. Jos olet kiinnostunut tekemään opinnäytteesi kanssamme, otathan rohkeasti yhteyttä lähettämällä opinnäytetyöideasi ja CV:si meille osoitteeseen hr[at]nrcgroup.fi. Haemme opinnäytetöiden tekijöitä ympäri vuoden.

Kysymyksiä?

Kerromme mielellämme lisää erilaisista uramahdollisuuksista opiskelijoille. Ota rohkeasti yhteyttä hr[at]nrcgroup.fi.

Miksi meillä viihdytään?

Työssäni minua erityisesti motivoi hyvä työilmapiiri ja mahdollisuus kehittää omaa osaamista.

Niko Oinonen, sähköasentaja

Täällä motivoivat monipuoliset ja suuret projektit sekä se, että saa vapaasti tehdä töitä ja itse miettiä, mikä on järkevää ja mikä ei.

Kari-Pekka Lumme, Projektipäällikkö

Suosittelen kesätyötä NRC Groupilla, sillä meillä on hyvä ja asiallinen porukka, missä on helppo oppia ja helppo olla oma itsensä.

Kaisa Viitamäki, tekninen harjoittelija

Täällä pääsee työskentelemään innostavien kollegoiden ja haastavien infrahankkeiden parissa! 

Tuukka Myllymäki, projekti-insinööri

Joka aamu on mukava herätä töihin ja päästä tekemään jotakin ainutlaatuista, kuten me Raide-Jokerilla tehdään.

Jooel Juntunen, Projektipäällikkö

Tulin tänne suoraan koulusta töihin pari vuotta sitten, täällä on saanut hyvin vastuuta ja päässyt oppimaan uutta.

Vili Paavola, työmaamestari