Katso kuinka yhdistämme kaupunkeja ja ihmisiä

Tulevaisuus on raiteilla ja me rakennamme tarvittavan infrastruktuurin. Oletko koskaan miettinyt mitä kaikkea tarvitaan, kun rakennetaan vastuullista tulevaisuuden infraa?


Syvä ymmärrys

Ymmärrys mahdollisuuksista, haasteista ja pohjoismaisesta toimintaympäristöstä on oltava kattavaa, jotta voimme toteuttaa projekteja, jotka vaikuttavat yhteiskuntaan positiivisesti.

Kattava suunnittelu

Sujuva aloitus käynnistää menestyksekkään projektin. Suurien ja monitahoisten projektien suunnitteluun tarvitaan monipuolista osaamista. Toteutuksen suunnittelutiimeissä voi olla jopa sata eri alan asiantuntijaa ratkomassa yhdessä parasta tapaa toteuttaa projekti.

Laaja asiantuntemus

Raideinfran rakentaminen vaatii valtavan määrän osaamista, asiantuntemusta ja kokemusta. Ja meillä on tuota kaikkea. Osaamisen ja kapasiteetin jakaminen yli maarajojen varmistaa jatkuvan osaamisen kehittymisen ja kasvun.

Näin saamme projektit liikkeelle

Me toimitamme kaiken, mitä raideinfran rakentamisessa tarvitaan. Vastaamme asiakkaan pieniin ja suuriin tarpeisiin laajalla osaamisellamme, ja olemme ylpeitä, kun pääsemme näyttämään kattavan kokemuksemme haastavissakin hankkeissa.

Välitämme

Haluamme, että projekteillamme on vaikutusta ihmisteen elämään. Mutta toivomme vaikutusten olevan mahdollisimman vähäisiä toteutuksen aikana. Vakuutamme, että kun aiheutamme häiriötä liikenteelle tai lähialueelle, teemme sen vain rakentaaksemme entistä parempaa tulevaisuuden liikenneinfraa.

Infrarakentamisen ammattilaiset

Ratojen ja raitioteiden rakentaminen sekä kunnossapito on ydinliiketoimintaamme. Osaamisemme vaativassa raideinfrassa sopii myös moniin muihin infrarakentamisen projekteihin. Siksi ei olekaan yllätys, että etsimme jatkuvasti lisää ammattilaisia ja innokkaita oppijoita rakentamaan kanssamme tulevaisuuden infraa.

Projektin päättyessä liikenne käynnistyy

Emme luovuta projektejamme ja valmiita työmaita vain asiakkaallemme, vaan ihmisten ja tulevien sukupolvien käyttöön. Projektimme rakentavat kestävää ja vastuullista liikenneinfraa, joka tekee ihmisten arjesta pikkuisen sujuvampaa. Tämä tekee työstämme merkityksellistä, joka päivä.